Layer

Missziónk és víziónk

Rivalda Üzleti Találkozó és Rendezvényszervező Kft-t azzal a céllal alapítottuk, hogy üzleti szemléletű rendezvényszervezést valósítsunk meg Magyarországon és a nemzetközi rendezvény piacon. Üzleti filozófiánk fókuszában az érték és a minőség mellett nemcsak saját ügyfeleink, hanem azok meglévő és megcélzott üzleti partnerei is állnak.

Számunkra alapvető fontosságú, hogy ügyfeleinkre üzletfeleik úgy tekintsenek, mint megbízható partnerre, akivel érdemes és kifizetődő hosszú távú kapcsolatot kialakítani. Mi akkor vagyunk elégedettek, ha üzleti partnereinkkel saját üzleti kapcsolataik, ügyfeleik is elégedettek.

Magyar magánszemélyek által alapított vállalkozásunk egy dinamikus, jól felkészült rendezvényszervező csapat. Munkatársaink több évtized alatt felhalmozott szaktudása és tapasztalata a garancia arra, hogy az Önök által tervezett rendezvény beváltja a hozzáfűzött reményeket, és megvalósítja a kitűzött üzleti célját.

Hosszú távú üzleti kapcsolatokra törekszünk, olyan partnerségre, amelyben hozzájárulhatunk ügyfeleink sikereihez, hírnevük erősítéséhez. Ehhez ajánljuk hozzáértő csapatunk elkötelezettségét, ügyfél- és üzletorientáltságát és széles körű kapcsolati rendszerét.

Missziónk (Küldetésünk) és Víziónk:

„A hazai és nemzetközi rendezvényszervező piacon továbbra is olyan minőségi jelenlét biztosítása, ahol szoros ügyfél és beszállítói összefogással egyedi értéket teremtünk.

Ügyfeleink kivétel nélkül elégedetten távozzanak és ennek nyomán rendszeresen visszatérjenek megbízásaikkal.”